Čokoládová fontána, čokoládové fontány
Prodej a pronájem čokoládových fontán


Bílá náplň do čokoládové fontány a na čokoládové fondue, cena 149,- Kč

bílá čokoláda

Bílá náplň do čokoládové fontány a pro fondue - nabízíme ji jako levnou alternativu předchozích čokolád pro čokoládové fontány. Pro správnou tekutost je nutné ji naředit jedlým rostlinným olejem.

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Cukrovinka. Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový), sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sojový lecitin, kyselina citronová, sůl, aroma. 

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2409 kJ (578 kcal); tuky 37,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g); sacharidy 54,8 g (z toho cukry 54,8 g); bílkoviny 4,7 g; sůl 0,33 g.

 

Lze dokoupit k čokoládovým fontánám za tyto ceny:

 

 

Bílá náplň do čokoládové fontány 149,- Kč/kg, cena včetně DPH

 

koupit

Při objednání samostatné čokolády bez fontány účtujeme poštovné a balné 120,- Kč včetně DPH. To neplatí při objednávce samotné čokolády vyšší než 2000,- Kč včetně DPH, v tomto případě přepravní náklady neúčtujeme. 

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-25°C a relativní vlhkosti do 70%. Při práci dbejte na to, aby se náplň nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak náplň zhoustne.




POKOJOVÉ FONTÁNY | CALLEBAUT | ČISTIČKY OBILÍ | ČOKOLÁDA | ČOKOLÁDA DO FONTÁNY | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY - KUCHYNĚ | DOZA | KUCHYNĚ - KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY | ČOKOLÁDOVÁ FONTÁNA | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | ARCHIV STRÁNEK | HOUPACÍ KONÍK | ČOKOLÁDA NA FONDUE | ČOKOLÁDA DO ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | FONTÁNY SEPHRA | Copyright © 2008 PRONÁJEM FONTÁN