Čokoládová fontána, čokoládové fontány
Prodej a pronájem čokoládových fontán


Hořká čokoláda Carla pro čokoládové fondue a do čokoládové fontány, cena 229,- Kč/kg.

čokoláda

    

Hořká čokoláda Carla do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - tento renomovaný český výrobce čokolády nabízí kvalitní mléčnou a hořkou čokoládu vyvinutou speciálně pro čokoládové fontány. Čokoláda na fondue je dobře tekutá a není nutné do ní přidávat olej. 

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.

Minimální obsah kakaa: 60%.

Označení: VG407 FO

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2405 kJ (579 kcal); tuky 42,5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 26,2 g); sacharidy 40,3 g (z toho cukry 37,4 g); bílkoviny 5,3 g; sůl 0,025 g.


Čokoládu lze dokoupit k čokoládovým fontánám za tyto ceny:

 

 

Hořká čokoláda Carla pro fondue 229,- Kč/kg včetně DPH

 

koupit

Originální balení čokolády od výrobce je po 5 kg. Můžeme Vám ale navážit jakékoliv množství. Při objednání samostatné čokolády bez fontány účtujeme poštovné a balné 120,- Kč včetně DPH. To neplatí při objednávce samotné čokolády vyšší než 2000,- Kč včetně DPH, v tomto případě přepravní náklady neúčtujeme. 

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-20°C a relativní vlhkosti do 70%. Při práci s čokoládou dbejte na to, aby se nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak čokoláda zhoustne.



POKOJOVÉ FONTÁNY | CALLEBAUT | ČISTIČKY OBILÍ | ČOKOLÁDA | ČOKOLÁDA DO FONTÁNY | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY - KUCHYNĚ | DOZA | KUCHYNĚ - KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY | ČOKOLÁDOVÁ FONTÁNA | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | ARCHIV STRÁNEK | HOUPACÍ KONÍK | ČOKOLÁDA NA FONDUE | ČOKOLÁDA DO ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | FONTÁNY SEPHRA | Copyright © 2008 PRONÁJEM FONTÁN