Čokoládová fontána, čokoládové fontány
Prodej a pronájem čokoládových fontán


Mléčná čokoláda Carla pro čokoládové fontány a do čokoládového fondue, cena 229,- Kč/kg.

jahoda

Mléčná čokoláda Carla pro čokoládové fontány a do čokoládového fondue - tento renomovaný český výrobce čokolády nabízí kvalitní mléčnou a hořkou čokoládu vyvinutou speciálně pro čokoládové fontány. Čokoláda je dobře tekutá a není nutné do ní přidávat olej. 

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátory: sójový lecitin, E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.

Minimální obsah kakaa: 37%

Minimální obsah mléčné sušiny: 18%

Označení: VG427 FO

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2509 kJ (603 kcal); tuky 43,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 27,4 g); sacharidy 46,3 g (z toho cukry 45,6 g); bílkoviny 5,1 g; sůl 0,15 g.


Čokoládu lze dokoupit k čokoládovým fontánám za tyto ceny:

 

 

Mléčná čokoláda Carla pro fontány 229,- Kč/kg, cena včetně DPH

 

koupit

Originální balení čokolády od výrobce je po 5 kg. Můžeme Vám ale navážit jakékoliv množství. Při objednání samostatné čokolády bez fontány účtujeme poštovné a balné 120,- Kč včetně DPH. To neplatí při objednávce samotné čokolády vyšší než 2000,- Kč včetně DPH, v tomto případě přepravní náklady neúčtujeme. 

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-20°C a relativní vlhkosti do 70%. Při práci s čokoládou dbejte na to, aby se nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak čokoláda zhoustne.



POKOJOVÉ FONTÁNY | CALLEBAUT | ČISTIČKY OBILÍ | ČOKOLÁDA | ČOKOLÁDA DO FONTÁNY | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY - KUCHYNĚ | DOZA | KUCHYNĚ - KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY | ČOKOLÁDOVÁ FONTÁNA | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | ARCHIV STRÁNEK | HOUPACÍ KONÍK | ČOKOLÁDA NA FONDUE | ČOKOLÁDA DO ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | FONTÁNY SEPHRA | Copyright © 2008 PRONÁJEM FONTÁN