Čokoládová fontána, čokoládové fontány
Prodej a pronájem čokoládových fontán


Tmavá náplň na čokoládové fondue a do čokoládové fontány, cena 129,- Kč/kg.

fondue

Tmavá náplň do čokoládové fontány a na čokoládové fondue - nabízíme ji jako levnou alternativu předchozích čokolád pro čokoládové fontány. Pro správnou tekutost je nutné ji naředit jedlým olejem.

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Cukrovinka. Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (min. 12%), kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory: sojový lecitin, E476, aroma. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2330 kJ (560 kcal); tuky 37,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 17,1 g); sacharidy 49,8 g (z toho cukry 48 g); bílkoviny 3,8 g; sůl 0,15 g.


Lze dokoupit k čokoládovým fontánám za tyto ceny:

 

 

Tmavá náplň na čokoládové fontány 129,- Kč/kg, cena včetně DPH

 

koupit

Při objednání samostatné čokolády bez fontány účtujeme poštovné a balné 120,- Kč včetně DPH. To neplatí při objednávce samotné čokolády vyšší než 2000,- Kč včetně DPH, v tomto případě přepravní náklady neúčtujeme.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-25°C a relativní vlhkosti do 70%. Při práci dbejte na to, aby se náplň nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak náplň zhoustne.



POKOJOVÉ FONTÁNY | CALLEBAUT | ČISTIČKY OBILÍ | ČOKOLÁDA | ČOKOLÁDA DO FONTÁNY | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY - KUCHYNĚ | DOZA | KUCHYNĚ - KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY | ČOKOLÁDOVÁ FONTÁNA | ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | ARCHIV STRÁNEK | HOUPACÍ KONÍK | ČOKOLÁDA NA FONDUE | ČOKOLÁDA DO ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY | FONTÁNY SEPHRA | Copyright © 2008 PRONÁJEM FONTÁN